Testimoni Funtastic Online Tuition

Suasana Kelas Funtastic Online Tuition

Bantu Anak Anda Berjaya!

Jom Kenali Speaker Funtastic & Pilih Pakej Terbaik Yang Kami Tawarkan Untuk Anda

Chegu Beeha

Matematik

Berkelulusan Bachelor Sains (Kepujian) Kimia dari Universiti Putra Malaysia, Chegu Nurul mula menceburkan diri dalam bidang tutoring sejak menuntut di IPT secara sambilan.

Merupakan salah seorang fasilitator program Funtastic KBAT STEM bersama PPD Kuala Selangor, PPD Kuala Pilah, PPD Baling, serta juga merupakan Home Tutor Matematik dan Sains UPSR dan PT3 di Melaka.

Beliau telah menghasilkan modul pertama ‘Funtastic Matematik Tahun 4,5,6’ dalam bentuk DVD.

Chegu Beeha juga telah dijemput sebagai Speaker Matematik untuk berkongsi bersama pelajar tahun 6 di SK Kem Gerak Khas, Melaka.

Bunda Moon

Bahasa Melayu

Berkelulusan Universiti Utara Malaysia dalam bidang Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan.

Kerana minat dalam Bahasa Melayu, beliau berkecimpung sebagai tutor separuh masa, mengajar subjek Bahasa Melayu untuk sekolah rendah dan sekolah menengah.

Kini beliau sedang berkhidmat sebagai guru di salah sebuah sekolah di Melaka.

Beliau pernah menyumbang menulis artikel ke penerbit-penerbit majalah tempatan, serta pernah membantu syarikat-syarikat yang memberi perkhidmatan nasihat dan motivasi.

Bunda Moon juga pernah berpengalaman sebagai pembantu fasilitator dalam menjayakan seminar mahupun bengkel motivasi peringkat sekolah rendah dan peringkat syarikat swasta.

Teacher Yaya

English

Graduan UiTM dalam lulusan BSc. (Hons) Textile Technology & Diploma in Science (Biology). Dan kini sedang melanjutkan pengajian di UNITAR dalam bidang Pendidikan.

Mempunyai pengalaman mengajar selama hampir 10 tahun dan pernah berkhidmat sebagai tenaga pengajar di sebuah sekolah swasta di Kuala Lumpur.

Minat yang terlalu mendalam tentang Bahasa Inggeris dan ingin membantu para pelajar lebih mudah mempelajari dan memahami Bahasa Inggeris, beliau telah menghasilkan modul pertama hasil gabungan bersama subjek Matematik yang dinamakan sebagai “Mathlishcious” untuk peringkat Sekolah Rendah (Tahun 4,5,6).

Cikgu Nik Nabihah

Sains

PAKEJ LENGKAP TAHUN 4

Combo 4 Subjek

Topik Tahun 4
RM 100 Monthly
  • 16 Sesi Exclusive Online Group Tuition (1 Jam/Sesi) bernilai RM240
  • Support Group bernilai RM50
Popular

PAKEJ LENGKAP TAHUN 5 & 6

Combo 4 Subjek

Topik Tahun 5 & 6
RM 100 Monthly
  • 16 Sesi Exclusive Online Group Tuition (1 Jam/Sesi) bernilai RM240
  • Support Group bernilai RM50
Popular

Anak anda perlukan bimbingan secara 1 to 1?

Dibawakan Oleh